Categories
< All topics

Technisch

Welke IP-adressen gebruikt de scanner?

De scanner gebruikt een van deze IP adressen:

144.24.249.196

132.226.222.205

154.16.73.227

Welke user-agents sturen jullie standaard mee?

Onze user agent is te herkennen aan het woord “ForusP”.

Wat is de geschatte Peak Traffic value (in RPS) tijdens het scannen?

Normaalgesproken voeren wij de security scans uit waarbij er 4 http verzoeken per seconde door onze scanner worden verstuurd met een pauze van 400 milliseconden per verzoek. Bij een te krap bemeten shared server kan dit eventueel verlaagd worden.

Wat is de Peak Bandwidth value (in Gbps) tijdens het scannen?

De geschatte Peak Bandwidth value wordt niet door onze leverancier Qualys in cijfers aangeven. Zij geven aan ’Scan performance is optimized for medium bandwidth use’.

Table of contents
Shopping cart